Почистване на отпадъци от апартамент след ремонт

Почистване на отпадъци от апартамент след ремонт

След като сте оцелели след ремонта, очаквайте с нетърпение живота в актуализирания интериор? Ще ви кажем, как да се отървете от прах и петна и да приведете всяка стая в жилищното пространство, в ред и за кратко време.

Дори ако решите да се справите без помощта на професионалисти по почистване, препоръчваме ви да закупите или наемете специализирано оборудване. Професионалната прахосмукачка ще ви помогне да се справите по-бързо и по-ефективно със строителния прах по пода, стените и тавана. Разбира се, може да се използва само върху предвидените за това повърхности, като предварително сте го тествали на малка и незабележима площ.

Вариант 1: Фирма за почистване

Най-лесният начин да се справите с мръсотията след строителството е да наемете професионална почистваща фирма, но избирайте внимателно. Почистване на отпадъци от апартамент може да наемете от този сайт: https://www.xn--80adasbd8b.com.

Правило 1

Не се доверявайте на фирми за почистване на съмнителни компании, защото е опасно да пускате непознати в къщата. Професионална компания за почистване на отпадъци с добра репутация ще може да ви гарантира не само качеството на извършената работа, но и безопасността на вашите вещи.

Правило 2

Слушайте препоръки от приятели и потребителски отзиви.

Правило 3

Не преследвайте цената. Първоначално обещаната атрактивна цена може да се увеличи няколко пъти, след приключване на работата. Опишете подробно набора от задачи на специалисти и помолете да ви изготвят оферта.

Ако сте решени да се справите сами със задачата, използвайте нашите инструкции.

Как да почистване на отпадъци от апартамент, след ремонт може да ви е от полза

Стъпка 1. Първо трябва да извадите целия отпадък

Поставете едрия боклук в торби и го изнесете навън. Ако се окаже много, ще трябва да го занесете до най-близкото сметище. След това вземете по-малки отпадъци и пометете пода.

Стъпка 2 Прахосмукирайте повърхностите

Ако имате възможност, използвайте строителна прахосмукачка – тя е много по-мощна и ще се справи по-бързо със задачата. Разяждащият строителен прах може дори да се утаи по тавана и стените, така че трябва да започнете прахосмукачката отгоре, преминавайки надолу към пода. Не забравяйте да почистите ъглите с прахосмукачка.

Стъпка 3. Мокро почистване

Организирайте мокро почистване на всички повърхности в апартамента, от стените, корнизите и прозорците до пода. Препаратът Glorix, разреден с вода, ще помогне за ефективно отстраняване на замърсяванията, натрупани по време на ремонта Нежна грижа

Стъпка 4: Почистете с прахосмукачка мебелите

Дори ако меката мебел е била внимателно покрита, тя трябва да бъде добре почистена с прахосмукачка и сапунена вода – прахът може да попадне под обвивката на покритието. Почистването е задължително, особено за хора страдащи от алергии.

Стъпка 5. Проветрете добре стаята

За да премахнете упоритата миризма на ремонт и вредните изпарения от почистващите препарати, отворете всички прозорци в апартамента възможно най-дълго, за да влезе свеж и чист въздух.

Източник: извозва.соm


Публикувана

в

от

Етикети: