дамски чанти

Чанти – избор по вкус

Чанти – избор по мерак и вкус

Ако ви предстои покупка на поредната чанта, но този път искате да се отървете от тривиалното, класиката и познатото, то предлагаме ви многообразието от чанти …

Дамските чанти съществуват от десетки години на пазара. Носени са още в миналото, по време на Аристокрация и Ренесанса. Сега ви предлагаме да изберете чанти по вкус. Ето на какво да обърнете внимание:

Как да изберем чанта, според фигурата си:

Изглежда някак необичайно, когато малка жена, носи огромна чанта. Поради това тя почти не се вижда. А самата чанта не изглежда подходяща. Да си признаем, че отстрани жената е като малко момиченце, което е откраднало чантата на мама или кака.

Чанта с широко дъно и не високо се препоръчват за високи дами. Дръжката трябва да е в среден размер. Ако жената е ниска, чантата й трябва да е малка и кокетна, препоръчват се модели с къси дръжки. Чантите със среден размер са подходящи за жени с нормално телосложение.

Какви чанти са популярни

На преден план, когато заговорим за най-популярни марки дамски чанти, стигаме до италианските кожени. Всяка жена гордо би носила поне едно от тях. Италианските модели са много красиви и надеждни. Единственото неприятно нещо е, че поради цената не са достъпни за всеки.

Добри модели са също от полски производители и португалски. Цената им съответства на качеството. Те не са по-евтини от италианските си събратя.

Чантите на известни марки, откриват любовта на дамите. Аксесоарите са изработени от чисто злато или сплави от благороден метал. Такива продукти са просто шедьоври. Притежателката на такова съкровище, няма как да не се почувства аристократично и богата.

Ако оригиналът е твърде скъп, може да си купите аналог на него. Голямо разнообразие от форми, модели, цветове и дизайни ще откриете на Зое топ.

За всеки ден може да купите отлична кожена чанта, на достъпна цена и с добра кожа. Ако се грижите за нея правилно тя ще ви служи вярно, дълги години.

Съвет: Има много видове чанти, но когато избирате, не забравяйте да обърнете внимание на материалите, от които са направени. Безспорно кожените изделия ще издържат много по-дълго от тъканите.


Публикувана

в

от