Топ съвети за справяне с отпадъците от bulkom.com

Декември най-накрая пристигна и заедно с него идва студеното време, голите дървета и желанието да седнем пред огъня и да се настаним удобно. Зимата често означава да прекарвате много време на открито в студа и дъжда, опитвайки се да запазите себе си и отпадъците сухи, както и да се сблъскате с различни други предизвикателства. Ако това ви звучи относително, тази статия е за вас.

Съвет едно: Внимавайте с леда

През зимата ледът е много по-разпространен и трябва да сте сигурни, че шофьорите на мотокари са особено предпазливи, когато се движат около отпадъците. Същото важи и за оперативните хора пеша. Ако не искате хората да се подхлъзват по леда и да се нараняват. Ако има някои особено рискови зони, опитайте се да намерите решение, за да намалите риска от приплъзване и падания, като полагане на стари килими.

Съвет две: Лесен достъп

Ако вали сняг, добре е да създадете условия възможно най-лесно за достъп. Блокираните маршрути и порти, които не могат да се отворят поради лошо време, ще създадат сериозни проблеми. През зимата целта е да се направи безопасно и гладко целият процес по разчистване, без да се нарушава ситуацията, която често се причинява най-големи затруднения.

Съвет три: Предотвратете замърсяването на отпадъците

Замразяването и размразяването е сигурен начин за създаване на проблеми като замърсяване във вашите отпадъци. Фирмите за рециклиране и екипировките за управление на отпадъците не искат да събират замразени или мокри отпадъци, тъй като това ще създаде проблеми във веригата за рециклиране. Ако температурите спадат сериозно, уверете се, че вашите кошчета са запечатани или държани на закрито. Друга причина, която е много важна е, че при смесените кошчета за отпадъци несъвместимите отпадъци могат да замръзнат заедно, което прави процеса на отделяне още по-труден.

Съвет четири: Наемете екип на bulkom.com

Хората, които работят в дейности по генериране на отпадъци или в складове за съхранение, може да се нуждаят от малко допълнително внимание тази зима. Горното облекло и личните предпазни средства, които поддържат топлината на хората, без да пречат на работата им, са задължителни. Изолираните ръкавици са добра идея, Персоналът е запознат и с рисковете от подхлъзване и падане на лед. Нараняванията през зимата са по-вероятни, затова е добра идея да наемете екип за почистване на двор с боклуци и храсти се доверете на професионалисти.

Съвет пет: Поддържайте добра комуникация с фирма за управление на отпадъците

Всяка компания за управление на отпадъците има различен график за зимата. Обадете се предварително, за да разберете кога bulkom.com през зимния период са свободни, както и кога в старта на пролетта.


Публикувана

в

от

Етикети: