Какво дезинфекция, дератизацията и дезодориране

Какво са дезинфекция, дератизация и дезодориране

Често хората подценяват сложността на процеса на дезодориране, вярвайки, че вентилацията на стаята е достатъчна, за да реши проблема с неприятната миризма. На практика елиминирането на източника на разпространението неприятната миризма не е достатъчно.

За да се премахне напълно замърсяването, е необходимо помещенията да се третират със специални биоактивни вещества, които унищожават такива групи вещества като LAV (летливи ароматни вещества), които се състоят от различни органични и неорганични вещества, включително амоняк и сероводород.

Дезодоризация на помещения – премахване на миризми

С професионална дезодоризация на помещенията, каквато осигуряват kostovi.bg ще се гарантира унищожаване на миризми, както и премахването им от мебели. След неутрализиране източника и отстраняване на следи от трупна миризма, патогенните форми на бактерии, които разпространяват неприятни миризми са изключително опасни за хората. Така, концентрацията на тези бактерии в помещението, остава в апартамента по време на процеса на дезинфекция. Без почистване на помещенията е невъзможно изцяло да се отървете от последствията от дългия престой на починал, разграждащи се тъкани и материи и пр. Миризмата ще се върне.

За абсолютно почистване на апартаменти и стаи по време на дезодориране се използват специализирани вещества. Помещението се третира с различни лекарства, най-често фитонциден концентрат. Това са биологично активни вещества, които помагат за елиминиране и забавяне развитието и възпроизводството на бактерии, протозои и микроскопични гъбички. След тази стайна процедура миризмата изчезва напълно.

Дезодорирането на стаите напълно, решава проблема с остатъчната неприятна миризма в стаята след дълъг престой. Такива са и места със сериозно болен или починал. За болнично обезпаразитяване при престой на труп последвайте линка. Дезодорирането на помещения се извършва от Сдружение Костови, като се използват само естествени вещества, които не са вредни за животните или човешкото здраве.

В някои случаи популацията на вредни гризачи може да стане причина за неприятна и опасна миризма. Повечето къщи не са защитени от проникването на тези носители на инфекция, така че дератизацията на помещенията е единственият правилен начин


Публикувана

в

от

Етикети: