СТИЛНИ МАЛКИ НЕЩА ПРИ ИЗБОРА НА КУХНЯ

СТИЛНИ МАЛКИ НЕЩА ПРИ ИЗБОРА НА КУХНЯ

Без значение колко модерен и технически оборудван може да е вашият апартамент, значителна продължителност на деня, честно казано, прекарваме в кухнята. В допълнение към основната си функция, кухнята ни служи като трапезария, хол, а понякога и като стая за гости.

За да стане наистина уютен, не е достатъчно само да залепите тапета, да измиете прозореца и да окачите тюла. Нека се опитаме да разберем, какво съставлява хармонията на кухненското пространство. Преди това посетете и hamalski.com за повече идеи относно разчистването на дома от стари неща.

В подбора на мебели и аксесоари за кухни, значение оказват някои стилни малки неща. Допълването на интериора с декоративни елементи играе важна роля в кухнята на всяка домакиня. Това, обаче не трябва да се забравя според възможностите на космоса.

Например, ако можете да се похвалите с кухня от 10-11 квадратни метра, може лесно да допълнете интериора със стилни текстилни дреболии: ленени или памучни покривки, малки възглавници, гоблени, вази или твърда ленена тъкан върху дивана, домашни килими или дори многоцветни кърпи за ръце, подредени на рафт.

Не може да намерите най-добрия начин да направите кухнята уютна. Тази опция обаче може безопасно да бъде отхвърлена, ако кухненският бокс във вашия апартамент едва достига 4 квадратни метра. Без значение, колко добре работи вентилационната система или параловителя, саждите и петна по текстила в малки помещения не могат да бъдат избегнати. Рано или късно всичките ви усилия ще бъдат напразни.

В този случай най-удобният и правилен вариант ще бъдат услугите с Братан, предлага изгодни цени за изхвърляне на стари мебели и боклуци.

Има множество малки части, които лесно могат да се измият при всякакви обстоятелства: декоративни буркани, пълни с цветни зеленчуци, сушени билки или зърнени храни. Те ще добавят ярки цветове и ще създадат настроение. Само не прекалявайте. Малко керамични статуетки, слончета, ангели или изкуствени цветя на всеки от свободните рафтове ще имат точно обратния ефект!


Публикувана

в

от

Етикети: