Цветът на кухнята е отражение на вътрешния свят

Психолозите казват, че цветът на дрехите на човек може да разкаже много за неговите черти на характера. Очевидно е, че цветът не само на дрехите, но и на мебелите ви, може да разкрие вашия вътрешен свят. Какво казват професионалистите от BULKOM.COM за това?

Aко сте човек с необичаен светоглед, вашият избор е активен и със силна жизнена позиция. Тук се отнася червен цвят и многобройните му нюанси. Хората от консервативния склад, търсещи вътрешна хармония, подсъзнателно ще изберат синьо. Хората с големи амбиции предпочитат зелено към други цветове. Оптимистите се чувстват много удобно в интериора с нюанси на жълто. Хората със склонност към философия е най-добре да се помислят за присъствието на лилаво.

Цветът на кухнята, която сте избрали, оставя своя отпечатък върху темата за „кухненските“ разговори. Проблемите с „универсалната скала“ се решават най-добре в зелена кухня. Жълтото е много подходящо, за „срещи с приятелки“.

Не забравяйте обаче, че всичко трябва да бъде умерено, а би било по-добре, ако успеете да намерите средно положение. В много световни култури изобилието на цветовете се счита за лоша форма.

Гърците, например виждат това като проявление на претенциозността. А в Китай, изобилието на цветовете се смята за знак за динамиката на живота.

Бъдете внимателни при избора на цветовете за вашата кухня. В крайна сметка, правилният цвят ще направи интериора ви пълен и уютен.

Повече за цени за почистване на апартаменти с товарене и извозване.


Публикувана

в

от

Етикети: