Ъглов гардероб – идеалното решение за всяка стая

Собствениците на апартаменти, в които се отчита всеки свободен квадратен метър, от думата „шкаф мебели“ се обезкуражават. В крайна сметка, дори и по поръчка, такива мебели, като правило, имат правоъгълна форма и заемат много място. Например, нормалното отваряне и затваряне на вратите предполага наличието на определено пространство, което в среда на малка стая е неприемлив лукс. Ето защо гардеробите са толкова популярни.

Интересна и спестяваща безплатна опция „квадрати“ – ъглови гардероби лесно могат да бъдат намерени на пазара днес. За да намерите вие място в дома си организирайте разчистване с: https://хамал.bg/цени.

Така например, в хола можете да използвате както затворени, така и отворени възможности за гледки. Вратите на такива шкафове могат да бъдат стъклени (полупрозрачни или прозрачни) или огледални. Плъзгащите се гардероби с огледала, които са идеални за коридори, където традиционно липсва осветление. В допълнение към ъгловите опции, плъзгащи се гардероби, разположени между колони или различни издатини, изглеждат страхотно.

Добре е също така да се знае, че както едните, така и другите се нуждаят от демонтаж при изнасянето им. Затова може да разчитате на Хамал.Бг

Съвременните вградени гардероби се правят по правило по индивидуални поръчки. Според стандартните дизайни мебелите се произвеждат за продажби на едро (включително продажби на едро на кухни ).

Често гардеробите, разположени на ъгъл, се използват като 2 в 1. Първо, такива шкафове дават възможност за ползване на ъглите в стаите. На второ място, ъгловият плъзгащ гардероб се превръща в отлично допълнение към шкафовете, разположени по стените. Така се получава хармоничен състав. Ето защо ъглов гардероб може да се нарече неразделен елемент в интериорния дизайн.

В допълнение, ъгловите плъзгащи се гардероби могат да създадат една хармонична композиция не само с шкафове, но и с други мебелни елементи (например стена, бюро и други шкафове). Такъв шкаф се характеризира с ограниченост, удобство и разнообразие от цветове и форми.

Всичко това са само малка частица от възможностите, които предлага пазара днес Вие сами може да проектирате своя дом, според личен вкус и предпочитания.

Не забравяйте да проверите за Цени за товарене и извозване на строителни отпадъци.


Публикувана

в

от

Етикети: