почистване на гардероба

5 начина за почистване на гардероба

Със сигурност завръщането от морето ви се отразява носталгично над настроението и тъкмо тогава сякаш всичката работа на света се стоварва на плещите ви. Дали да организирате нещата, които оставихте на по-заден план и след отпуската в службата; дали да оправяте багажа или да се справяте с ежедневието. Ех, да можеше да сте още ден два на лазурния бряг или в хотелската стая, където и всичко да е с краката нагоре не ви пукаше.

Уви, у дома сте, службата ви зове, децата и мъжа вас чак да наредите гардеробите и да сложите масата. Така, че запретвайте ръкави и бързо към нашата топ листа с хитри трикове за справяне със съоръженията за дрехи – гардероби, сакове и куфари:

  1. Не на хаоса – навярно до болка ви е позната ситуацията, в която отваряте нечий шкаф и от там като лавина върху ви се изсипва цялото съдържание на чорапи, бельо, че и топки, хилки, скейтборд и т.н. За да не се налага да носите каска всеки път като онези на инженерите, когато ходят на проверки по строителните обекти въведете всичко в ред. Хамал.Бг ще ви помогнат това да стане лесно и организирано.
  2. По-малко и на често – колкото по-често правите профилактично подреждане на гардероби, шкафове и скринове, толкова по-лесно ще намирате всичко и няма да се затрупвате с излязли отдавана от мода дрехи.
  3. Не на лошите миризми – хигиената е едно на ръка, но приятните ухания са съвсем друго. С тях ще се почувствате като богиня и дори някоя и друга нередност в гардероба на мъжа ви няма да ви се стори така фатална. За целта наредете ароматни сапунчета на всеки ред, парфюмни пликове за съхранение на бельо или използвайте празните флакони на парфюми и дезодоранти, поставяйки ги в гардероби и шкафове. С подобна тактика ще се предпазите и от нашествие на молци.
  4. Сега след завръщането от почивката е момента да пренаредите всички гардероби у дома. Много по-лесно ще е защото половината от рафтовете са празни, багажа е по сакове и куфари, а преди да бъде върнат в гардероба, трябва да мине и през пералнята. Точно сега може да направите и разбор на всяка дрешка и парцалка дали не е време да замине в коша с надпис бракувани вместо безполезно да заема място отново на някои рафт.

Тук може да видите за: Цените за почистване на мазета и тавани варират от 80 до 200 л

  1. Използвайте органайзер за колани, бельо и чанти. Вече и в магазините за домашни потреби и в големите супермаркети може да си набавите такива. Лесно, практично и удобно е тяхното ползване. Имайте предвид, че големите и плоски закачалки заемат много място и деформират дрехите. Органайзера за колани, чанти и бельо, държи всичко на показ при това безупречно подредено.