Онлайн магазин на опенкарт

Онлайн магазин на опенкарт

Онлайн магазин в OpenCart

Какво трябва да знаете

OpenCart е платформа за електронна търговия, създадена да създава онлайн магазини. Това е свободен софтуер, след инсталирането, на който се избира шаблон за създадения магазин, стоките се добавят и кошницата и не е необходимо да се настройват. Може да стартирате и с изработка на електронен магазин. Тя е готова за употреба. Управлението на поръчките се извършва, чрез административния панел, има няколко платежни услуги.

Платформата е написана на PHP, издадена през 2012 година. Преди да започнете да създавате онлайн магазин на OpenCart, трябва да купите домейн и хостинг, да изпълните няколко от тях. Може да платите за покупка на домейн чрез хостинг администраторския панел и свързването се извършва автоматично. Регистрирането на домейн не струва много годишно, хостингът е малко по-скъп, цената зависи пряко от избраната услуга.

Предимства и недостатъци на магазина в OpenCart

Планирайте да отворите онлайн магазин и да мислите на коя платформа е най-добре да го направите. Нека сравним предимствата и недостатъците на OpenCard. Предимства:

Най-простият административен панел. Дори един начинаещ потребител на компютър, далеч от високите технологии, може да се справи с него.

Безплатно разпространение. Платформата е свободно достъпна, всеки може да я използва безплатно.

Вградена опция за наблюдение на продажбите. Източниците на основните аналитични данни са Google Analytics и Yandex.Metrica, но администраторският панел може да предостави доста важна информация.

Възможността за разширяване на функционалността. Ако с течение на времето вашият магазин се нуждае от допълнителни опции, това може да стане с помощта на допълнителни модули, шаблони и модули, които също са представени в публичното пространство.

Висока сигурност. Платформата предлага специални модули, които правят процеса на плащане безопасен за купувачите.

Ние увеличаваме посещаемостта и позицията в изданието. Получавате продажби и плащате само за реалния резултат, само за целевите преходи от търсачките.

Поръчайте честна и прозрачна промоция минуси:

Трудности при индексирането на изтритите страници.

При генериране на адреси могат да възникнат грешки.

Проблеми със SEO оптимизацията.

Най-критичният въпрос е SEO. Въпреки това, той лесно се решава с помощта на специални разширения. Грешките могат да бъдат поправени и като се свържете с програмиста, което не струва скъпо.

OpenCart си струва?

С него можете да настроите и пуснете магазина за един час. Прекарвайки още час или два, вие адаптирате двигателя към нуждите на вашия бизнес. Платформата е адаптирана. Плюс това в основната кутия има всичко необходимо за започване на работата на сайта. Вижте сега за професионално студио по Уеб дизайн.