Извадете остатъците от апартамента

Извадете остатъците от апартамента

Неща след наематели, след мъртвите, след закупуване на използван апартамент, натрупани през годините и ненужни за никого – това е боклук, от който спешно трябва да се отървете!

Извадете остатъците от апартамента

Разходите за отстраняване на боклука в София са минимални. За тях може да научите и на kostovi.bg.

Но не бива да правите проблем от това или да губите времето и енергията си за такава неприятна задача като събирането и изнасянето на ненужни неща. С фирма по почистване ще ви помогнат да се отървете от всичко излишно бързо и лесно.

Ред на поръчка и предоставяне на услуги

За да оставите заявка за износ на стари неща от апартамента, просто се обадете или пишете.

Извадете остатъците от неща, от които се нуждаете.

За събирането и премахването на нежеланите неща, премахването на старите мебели  винаги остават двама носачи, което позволява да се работи възможно най-бързо, коригирано и чисто. Те винаги имат торбички за събиране на боклука. Така служители са винаги в добро настроение. Те имат голям стаж и не само могат да носят тежести, но и при необходимост да извършват демонтажни работи и да почистват апартаменти. Извършват почистване на мазета и тавани в цяла София.

Транспортът, който използват за тази цел, са камиони и бусове и контейнери. Те са много просторни и позволяват да извадите всички ненужни предмети и дори стари мебели едновременно. В същото време, техните размери позволяват да карате под арките, в тесни дворове, близо до къщата, от която трябва да вземете ненужни неща. Това значително опростява работата на хамалите.

Разходите за отстраняване на боклука са минимални

За да разберете точната цена, която зависи от вашия адрес, наличието на асансьора и обема на работа, използвайте онлайн калкулатора или се свържете с екипите по всякакъв удобен начин.