Уеб дизайн на страница „За контакти”, която привлича клиенти

По принцип страницата „За контакти” е последна грижа за всеки сайт. Много жалко! Чрез нея посетителите ви се превръщат в клиенти и бъдещи партньори – затова си струва да се обмисли, изисква качествен уеб дизайн и да се оптимизира.

Ефектна контактна форма – 3 техники за създаване в уеб дизайна

–           Главната задача на тази страница е да превърнете интереса на читателите в желание да правят бизнес с вас. Хубаво е да направите този процес максимално прост като им дадете шанс да се възползват от няколко варианта за връзка.

–           Внушете им доверие, за да могат читателите да бъдат с постоянното убеждение, че не са сгрешили доверявайки ви се.

–           И страницата с контактна форма е част от бранда ви. Съобразете уеб дизайна с цялостната концепция на сайта – споменават като най-важно Уеб Дизайн България.

Какво трябва да има на нея:

Ще ви предоставим няколко предложение за информация, която може да публикувате там. Имайте предвид, че не сте длъжни да използвате всички, просто, защото не подхождат на сайта ви. На първо място си преценете аудиторията и едва тогава можете да включите:

Адрес – физическия адрес на офиса ви, за да докажете, че не сте фирма — фантом, това предизвиква изключително доверие. Ако нямате такъв, наемете пощенска кутия.

Карта на Гугъл – маркирайте адреса на компанията си, ако имате физически офис – казват, че е най-вече от значение в Уеб Дизайн България.

Телефонен номер – стационарен или мобилен – изборът е винаги добър! Прибавете името на факса, имейла и всяка друга възможна форма за връзка, скайп

Връзка със страниците в социалните мрежи – това е още един начин да се легитимирате. За много социалните мрежи са неделима част от живота.

Нещо с ваш почерк – благодарете на посетителите си, сложете хубава или забавна картинка, анимация, дори видео.

Изкуството „уеб дизайн” изисква въображение, идеи, творческо мислене и много, много внимание към детайла. За целта трябва да откриете точния професионалист, който може да изгради всяка страница от сайта ви с необходимата прецизност. Екипът ни може да ви предложи всичко това, за да получите сайтът, който заслужавате!

 


Публикувана

в

от

Етикети: