Актуалната Билла Брошура

Всичко актуално от Билла в една брошура

Билла е австрийска верига супермаркети, която има изградени магазини в Централна, Източна и Югоизточна Европа.

Компанията е основана от Карл Влашек през 1953 г., а към момента е собственост на немската REWE Group.

Името на супермаркетите произтича от извадки в името BILliger LAden, в превод от немски, означава по-евтин магазин.

БИЛЛА, веригата магазини тип супермаркети съществува от дълго време и са лидер на пазара в цяла Европа.

Съвременните нови магазини BILLA предлагат качествени услуги, както и широка гама от свежи и качествени стоки за всички свои клиенти.

Освен отварянето на нови магазини, BILLA постоянно модернизира съществуващите такива, за да продължи да подобряването, пазаруването и удовлетвореността на клиентите.

Зад всички тези дейности, BILLA все още остава фокусирана върху предлагането на най-пресните храни и висококачествените продукти.

Билла работи и за поддържане на възможно най-добро съотношение между цена и качество, а в това всеки може да се увери разглеждайки брошурата на BILLA.

Веригата има собствени етикети Clever, Chef Menu, Naše Bio и MY.

Пазаруването в BILLA ви дава предимства и с програмата за лоялни клиенти BILLA Card и BILLA Plus.

Винаги и по всяко време може да сте информирани, за всичко, което се предлага в магазините, разглеждайки Актуалната Билла Брошура.

В нея всяка седмица може да видите всичко най-ново, атрактивно или промоционално.

Била предлага здравословни храни и напитки, екологично чисти продукти, които не крият рискове за околната среда и впечатлява с иновативни дизайни на опаковки.

В магазините клиентите ще открият познати марки, любими продукти и новости, изградили добро име на европейският пазар.

Добре е да сте информирани постоянно за цени и отстъпки, защото по този начин може да пазарувате икономисвайки от семейния и домакински бюджет.

Повечето магазини имат налични транжорни за приготвяне на свежо месо. Има и пекарни, което гарантира винаги топъл и вкусен хляб и хлебни изделия.

В някои от магазините има и щандове за приготвяне на свежи плодови и зеленчукови фрешове и салати.

BILLA в България има и собствени марки BILLA Premium, BILLA Brand и Clever. Много от предлаганите в брошурата Билла продукти млечни и месни, както и лютеница, пчелен мед и др., са производство от България.

Веригата предлага на всички свои клиенти вежливо и любезно обслужване, стоки в промоция, свежест и гаранция за качество на предлагани стоки. Възможна е и замяна на покука, когато клиент не е доволен от качеството на закупена стока.

Всичко, което може да откриете в актуалната Билла брошура в комбинация с уникален асортимент и удобно разположение, превръща BILLA в магазин номер едно в България.

 


Публикувана

в

от