Стилните домашни дрехи за нежна котка

Когато се прибирате вкъщи след работа се нуждаете от почивка, ласкателство, грижа и уют. Затова не трябва да третирате тялото си със стара и мръсна дреха. Добре е в удобния дом, да се облечете в удобни и секси дрехи.

Тогава време е да си осигурите серията от секси домашни дрехи, предлагани от известни марки.

Например меки и светло розови пижами. Такива нощни облекла само ще подчертаят вашата фигура. Комплектът се състои от дълги панталони и тениска с дантела, които подкрепят гърдите и ги подчертават. Към пижамата може да добавите топли и пухкави пуловери наметала за студения сезон.

Комплектът за всеки ден, може се състои от бикини в клетка със син цвят и риза в стегнат сив цвят. Ще бъде удоволствие да я носите, като памучната тъкан, която да ви позволява да диша тялото и да създава уют. Панталоните лежат на фигурата доста свободно, което ви позволява удобно да правите всички домашни занимания.

Ставайки сутрин може да наметнете малката памучна роба или дамски жилетки в цвят пепел от рози и фигурата ви отново ще е перфектна. Бързо хвърляйки върху тази роба можете да пиете чаша кафе. Сивият цвят се комбинира със сутрешните цветове. Материята е нежна и мека и само подчертава изрязаното облекло.

Друг интересен набор от домашни дрехи са панталоните тип пижама и мека блуза с дълги ръкави. С тях може да вършите домакинската си работа или да се излежавате Неангажиращо пред телевизора в уикенда

Прекрасните и романтични вечери у дома може да допълните с бяла дантела върху тениската. Вашият любим ще се радва да ви прегърне в такива дрехи, докато сте заедно, например, гледайки телевизия.

Не забравяйте за любимите си крака. За тях изберете пухкави и топли чехли. Те трябва да са толкова меки, че да създават уникални усещания на краката. С тях може да се разхождате свободно, без да създавате шум.

Препоръчваме на всички момичета и жени да носят толкова сладки, удобни и привлекателни домашни дрехи, колкото само в тайният гардероб на една истинска дама се крият.

 

 

 

 


Публикувана

в

от

Етикети: