Избор на правилни комбинации дрехи за бизнес дами

Търсите точните комбинации и решения в сферата на бизнеса. Ако искате да сте не само добри в работата си, но и в представяне на бизнес имиджа, то научете кои неща на какво не подхождат.

  1. Ако имате пълни колене

В този случай идеалната форма на дрехите, от които се нуждаете е правата пола под коляното или рокля с такава дължина. Това ще ви даде възможност да скриете коленете и в същото време да не носите прекалено дълги поли или рокли. Избиране на опции с висока талия и добавяне на токчета е много добра идея. Прав панталони също е подходящ избор. За риза погледнете тук: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/елегантна-дамска-риза-в-цвят-екрю-с-дан.

  1. Ако не харесвате седалищата си

В този случай полата с плисета може да бъде идеално решение. Тя ще скрие несъвършенства и няма да създаде визуални ефекти с наднормено тегло. Правата пола е не налага комбиниране с широк колан, за да подчертаете талията. Добавянето на риза и сако може да завърши външния вид. Добре е да се избягват дънки и плътно прилепнали панталони. Широките панталони от друга страна са доста подходящи. Високи токчета е друго, което трябва да присъства.

  1. Ако имате мазнинки около кръста и корема

На първо място трябва да забравите за стегнатите блузи, като насочите внимание към туники и ризи от меки материи. Можете да подправите широк колан на талията, но не го затягайте твърде здраво. Изборът на по-тъмни наситени тонове е друга добра идея.

  1. Ако имате широки бедра

Якетата и костюмите са първото нещо, над което трябва да помислите в този случай. Трябва да се опитате да изберете такива парчета, които ще ви пасват добре и ще подчертаят правилно вашата фигура. Закопчалката трябва да започва под гърдата, за да насочи вниманието към тази част. Тези парчета ще изглеждат добре с трапецовидни поли. Дълги пуловери, прави и стегнати дънки с нисък талия също са добро съчетание. Виж: http://alfarinn.eu/2017/09/15/fordelene-ved-en-universell-base-skap-for-menn.

  1. Ако имате широки глезени

За да направите визуално глезените по-малки, трябва да вземете сандали или тесни помпи с високи токчета. Трябва също така да забравите за клин или платформени обувки. Последното само визуално ще увеличи глезените. Трябва да обърнете внимание и на вашия педикюра.

  1. Ако тялото ви изглежда стръмно

Избирането на ризи с широки ръкави е ключът. Асиметрични алтернативи също могат да се практикуват тук. Освен това, трябва да отклоните вниманието от ръцете до предимствата на тялото си, като ги подчертаят правилно. Например, ако мислите, че имате красив бюст, трябва да изберете дреха, която деликатно подчертават тази част от тялото, без да е провокативна, разбира се. Ако имате омайни очи, тогава може да създадете красив грим и да насочите вниманието към очите си.

Обобщавайки всички съвети за стил за работните дами, можем да отбележим:

Първо: http://logvane.com/2017/09/18/модни-съвети-дрес-кода-съвременн.

Второ: имиджа на бизнес дамата е хармонизиран и без ярки нюанси и изрични детайли с правилно подбраните аксесоари и естествения грим.

 


Публикувана

в

от