Модерни обувки пролет-лято 2017

Дамските обувки са не само утилитарен предмет, но също и един вид „красота и женско оръжие“.

Обувки с висок ток

Така наречените обувки с токчета са били и винаги ще бъдат на мода. Жените не ги изоставят никога, а дизайнерите предлагат модел с щифтовете, украсени с кристали, каишки под формата на пеперуди и други оригинални декорации. Основното нещо в избора им е да се спрете на модел, които тясно се съчетава с тоалета.

Изберете добрият път, за да не развалите тази красота – http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/малки-женски-тайни-или-дрехи-с-които-из.

Орнаменти за модни обувки

Дизайнерите предлагат обувки, украсени ярко като дрехите. И ако някои от украсата не се възприема нормално, то винаги може да избирате сред широка гама декорации:

Кристали дантела

Прозрачен вложка

Закопчалка на каишката

Разноцветни ресни

Кожени вложки

Обувки на платформа – в най-актуалните модели се използват два цилиндъра с различни диаметри, които също поддържат обувките. Повечето от тези нововъведения се отнасят при сандалите.

Сандали с токчета

Те са различни и съчетавани в контрастни цветове и геометрични фигури. Особено оригиналните модели показват широка база в петата и намаляващ диаметър от само няколко милиметра.

Липса на оригиналност в дизайна на обувката, и цветова схема. Купете модерни обувки за топлия или горещ сезон 2017. Основното нещо в избора е да не забравяте, че трябва да се чувствате в тях Красива!

 

 


Публикувана

в

от