Как да създадете повече място в малката спалня

Когато декорирате една стая акцентът пада върху оригиналните детайли. За спалното помещение това правило важи с пълна сила. За целта направете старателно почистване, освободете терените от всички излишни мебели, позволете си лек козметичен ремонт и се отдайте на аранжиране.

Можете да закупите топ матраци, възглавници, антични свещници и които да ги постави пред огледало. Подходящи за спалнята са цветята. Поставете растение върху тоалетката или в някои ъгъл на етажерка или друга форма за поставка.

Традиционно за увеличаване на пространството може да са от полза два компонента на декора. Това са текстурата и цветове. С тези прости елементи, може да създадете индивидуален стил, който се фокусира върху ярките и оригинални детайли.

Дизайнерите съветват таван и под да бъдат боядисвани в неутрални цветове, както и в бял цвят, който допълнително създава усещане за повече пространство.

Увеличете размерите на помещението и създайте добра комбинация от текстури, за повече хармонично пространство в интериора и обзавеждането за спалня. Използвайте меки одеяла и пухкави възглавници.

Изборът на цвят за спалня е индивидуално нещо, свързано с настроението и емоциите на собственика. Винаги можете да разчитате на вътрешния глас, който ви казва как най-добре да подредите мебелите в стаята и какъв цвят за завеса е подходящ за спалнята.

Някой се страхуват да разгърнат въображението, за да не се получи безвкусица. Това няма да е възможно ако опитате с еклектични идеи, съчетаващи древността и съвремието. Те са в състояние да вдъхнат живот в атмосферата на спалнята.

Успешното аранжиране на различни текстури, обзавеждане за спалня, тъкани, тапети и боя ще ви помогне по-лесно да постигнете целта. Не е необходимо незабавно да се поставя всичко в спалнята или такова да се оставя на показ. Приберете излишните детайли от тази стая. Някои от тях успешно мога да се приберат в легла с допълнителни механизми или шкафове.

Добрият външен вид трябва да постига на всеки шест месеца. Купете нов матрак тед, възглавница, заменете старите мебели. Всичко е възможно, когато имате желание, мотив и малко средства.


Публикувана

в

от