Видове столове за заведения

Заведението не е просто място за среща с приятели и бързо питие или добро хапване. Заведението се посещава заради уюта и атмосферата, която създава на своите клиенти. Ето защо интериорът и в частност столовете са от изключително голямо значение.

Видовете столове са разграничават най-вече въз основа на предназначението на заведението.

Ако говорим за ресторант, ще предложим удобни трапезни столове. Те са изработени от качествено дърво и мека тапицерия. Красиви и стилни са, достатъчно високи, за да може човек да се храни спокойно на тях.

Градинските столове за заведения са мобилни и лесно подвижни. Може да бъдат плетени или изработени от лек метал в комбинация с плат или качествена пластмаса. Типично за тях е усещането за лекота и удобство, стилните цветове и семплите модели.

Столовете за барове са модерни, избрани в стилистиката на заведението. Материалите, от които са направени са различни – дърво, стомана, метал. Седалките също – може да бъдат тапицирани, но това не е задължително. „Хорека“ мебелите са актуални. Изборът на столове тип „щъркел“ също е добро решение. Давам, мило и драго за тях!

Столове в лоби баровете на хотели. Те са меки, кокетни, удобни, внушават лукс и стил. Лоби бара е лицето на хотела и от него всеки случаен посетител ще придобие мнение. Изберете столовете така, както бихте ги избрали за своята гостна. Съчетайте ги умело с останалите мебели за един неповторим интериор.

Независимо, за какво заведение са предназначени столовете, те трябва да бъдат изработени качествено. Трябва да гледаме да са красиви и удобни, да подканят клиентите ви да се настанят с удоволствие в тях.


Публикувана

в

от

Етикети: