Топ идеи как да съчетаем малко фишу за стилна визия

Дори зимата отдавна да е взела и последна следа от присъствието си навън, не е късно да се научите, как да поставите любимия шал на врата, създавайки всевъзможни интерпретации с този аксесоар. Време е да вмъкнете блясък към любимата си вид, независимо на какви цени!

Първото условие, което задължително трябва да вземете под внимание, когато решите да добавите шал към дрехата е да съобразите неговата форма, десни и текстура. Фините и нежни материи са красиви и подхождат с по-тънки дрехи. Груби и пухкави шалове си партнират с дрехи, като пуловери, якета и манта. Връзването на шалчето или малко фишу може много да промени вида на целия тоалет.

Ето, някои полезни съвети как да стане това:

Дългият и тесен шал от фина материя може да бъде направен като колие. За целта усучете двата края в противоположни страни и вържете като дебело въже. След това навиете около врата, с идеята да пада като свободно колие. Ако навън е по-хладно ще предпазва, а ако е по-топло може да служи за украса.

Дългият шал от фина материя може да бъде навит и на фльонга. За целта завържете шала на голяма свободна фльонга, така че да пада върху деколтето. По този начин ще прикриете разголена част от тялото или ще създадете впечатление за по-голям бюст. Такъв ще подхожда идеално дори с ДАМСКА РОКЛЯ ГРЪЦКО ДЕКОЛТЕ. Ако избирате аксесоари с по-атрактивни десени, ефекта може да е несравним.

Направете декоративно цвете с малко фишу. За тази идея изберете шалче в пъстри или ярки цветове. Увийте на въже, омотайте около врата и завържете двата края на декоративен възел, който да поставите встрани на шията като цвете. Този тип завързване преобразява в интересен аксесоар дори официалният тоалет.

Небрежно преметнат шал може да е най-бързият вариант, когато нямаме време за експерименти. За целта достатъчно е шалът или фишуто да е преметнато през рамото от единия край. Това придава и автентичност в тоалета, може да се съчетава дори с дрехи като сака и е подходящ, както за ежедневни, така и за специални поводи.


Публикувана

в

от

Етикети: