Как да изберете матрак за леглото на вашето бебе

Подгответе се да ви въведете в един вълнуващия свят по закупуване на матрак!

Всичко, което ви вълнува за Вашето мъниче е част от този свят. В него влиза и избора на подходящ матрак:

Купуването на дрехи е наистина забавно. Покупката на седалки за кола и колички е задължителна.

Факт е обаче, че матракът е един от най-важните покупки, които ще трябва да направите с обзавеждането на детска стая.

Помнете, че:

Бебета прекарват повече от 16 часа на ден в своите ясли, така безопасност и комфорт са от изключително значение и към тях трябва да подходите с огромна загриженост.

Не всички яслите и матраци са безопасни. Съществува много подвеждаща информация около там. Научете как да пазарувате в Интернет.

Въпреки, че избора на матрак за новия дом и стая на бебе е вълнуващ момент, колкото самото подбиране детско креватче и постелки за това е много важно да решение от гледна точка на безопасността и комфорта на вашето бебе.

Избирането на най-добрата детско креватче с матрак, които отговаря на вашите нужди:

Бебешкото креватче и матрак трябва да бъдат твърди и стегнати. Едва ли ще искате пространство между матрака и стените на детско креватче. Колко пространство е повече, толкова е по-опасно за детето, особено ако е новородено или бебе в месеците, когато се учи само да се завърта в креватчето си.

Ако можете поместете „рамо до рамо“ всичко. Когато се налага и ако креватчето на бебето има решетки, които могат да причинят нараняване, не забравяйте да подплатите от всякъде с възглавници за безопасност.

Повечето матраци идват в стандартен размер, които отговарят на стандартните стилове бебешки креватчета. Стандартният размер за матрак на бебешка ясла е 51 5/8 „с 27 1/4“.

Видове бебешко креватче и матраци

Бебешкото креватче и матраци варират от скъпи модели и полиуретанова пяна. Не е задължително и двете да са на същото високо качество. Пяната в бебешки матраци от Тед обикновено е по-скъпа, защото е антибактериална и с най-високо качество. Те също са по-леки матраци, което ги прави по-лесни да се придвижват, ако трябва да преместите ли да подменяте спалното бельо.


Публикувана

в

от

Етикети: